Rijangst

Rijangst kom je tegen in verschillende vormen, van lichte spanning tot paniekaanvallen. Het kan zomaar ontstaan of bijvoorbeeld na het meemaken van een verkeersongeval. Variërend van het vermijden van bepaalde situaties tot helemaal niet meer achter het stuur durven. Voor rijangst kun je terecht bij bijvoorbeeld een coach of psycholoog of sommige mensen kiezen voor lessen bij een autorijschool.

Bij Autorijschool van Gorkum combineren we deze twee. We beginnen altijd eerst met een intakegesprek waarin we de verwachtingen en mogelijkheden af kunnen stemmen. De begeleiding bestaat uit EFT sessies en lessen in de lesauto. Hiermee zorgen we dat je je vertrouwen weer terug krijgt en je vaardigheden verbeterd. Desgewenst kunnen we ook lessen in je eigen auto, we kunnen dit helemaal afstemmen op jouw hulpvraag.

Hier kun je alvast wat te weten komen over jouw EFT therapeut en rij-instructrice. Neem contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak voor het intakegesprek.

Tarieven

  • Intake 90 min € 90,-
  • EFT sessie 60 min € 60,- / 90 min 90,-
  • Autorijles 90 min € 90,- / 120 min 120,-

Prijsindicatie

De begeleiding stellen we helemaal samen op jouw persoonlijke situatie. Toch kan het prettig zijn een indicatie te hebben. Voor veel mensen is een traject van 5 x 3 uur passend. Dit is dan een combinatie van EFT en autorijles, helemaal op jouw behoefte afgestemd in welke verhouding.

Sluit Menu